Haarwerken

Gepost op: 10 april 2018

Wie droomt er niet van een volle weelderige haardos. Het is voor veel mensen een essentieel onderdeel van het uiterlijk. Mensen doen dan ook veel voor hun haar. Of het nu gaat om korte of lange haren, er zijn tal van middelen die ervoor kunnen zorgen dat het haar er beter, voller, glanzender en gezonder uit gaat zien. Zo is er een scala aan shampoo verkrijbaar dat met elk type haar een oplossing heeft voor het betreffende probleem. Zo is er voor dun haar een verdikkende shampoo te krijgen, het haar zuigt deze op waardoor het haar dikker en voller is. Mensen met krulhaar die graag stijl haar wensen, kunnen zich ook wenden tot allerlei shampoo waardoor de krul veranderd in een stijl stuk haar. Of als je haar onbehandelbaar dik is en een kam er doorheen halen nagenoeg onmogelijk is, bieden allerlei soorten shampoo de oplossing waardoor het haar zachter is en makkelijker is om te kammen.   

Kleuren

Hiernaast zijn er maar al te veel mensen die graag elke zoveel tijd van haarkleur veranderen. Het begon ooit met de traditionele, natuurlijke haarkleuren. Zo kon blond haar zwart worden geverfd en zwart haar bruin bijvoorbeeld. Maar tegenwoordig is het pallet aan kleuren aanzienlijk uitgebreid. Elke denkbare kleur of combinatie van kleuren is nu mogelijk. Zelfs kleuren als blauw, paars, geel of groen is geen enkel probleem. Alles kan. En net zo belangrijk, alles is ook geaccepteerd tegenwoordig.  Gel

Korte haren kunnen in model worden gebracht door middel van bijvoorbeeld gel of mouse. Hierdoor blijft het haar, ook al waait, regent of sneeuwt het, in model, zonder dat het in de war raakt. Het is ideaal in winderige omgevingen of op een werkplaats zodst het haar niet continu in je gezicht waait.   

Haarwerken

Helaas komt er bij de meeste mensen een punt in hun leven dat ze last krijgen van haaruitval. Dit is een natuurlijk proces dat komt naar mate mensen ouder worden. Er zijn dan twee opties: accepteren of kijken naar andere opties. Er zijn vele mogelijkheden denkbaar om het toch tendoen voorkomen alsof je al je haat nog hebt. Zo heb je tegenwoordig vernuftige haarwerken van Limburg Hair, die niet meer van echt te onderscheiden zijn. Denk hierbij niet aan de traditionele pruik. Het gaat tegenwoordig veel verfijnder. Op een huidkleurig, flinterdun vlies worden echte menselijke haren geplant. Dit vlies is in allerlei maten verkrijgbaar. Dit vlies wordt vervolgens met watervaste en huidvriendelijke lijm op de schedel gelijmd. Het vlies bevat teven miniscule 'adem'gaatjes waardoor de hoofdhuid kan blijven ademen. Het blijft onder alle omstandigheden zitten, regen, wind, zelfs zwemmen behoort tot de mogelijkheden.

Delen

Eva's beauty & fashion blog

Goededag, Ik ben Eva. Ik ben al mijn hele leven geïnteresseerd in beauty en fashion. Ik probeer altijd bij te blijven met de nieuwste fashiontrends, al is dit heel lastig. Mij is namelijk opgevallen dat de fashion in Nederland heel anders is dan in andere westerse landen. Nederland heeft zo ook zijn eigen fashionstyle. Erg leuk natuurlijk want iedereen loopt er weer anders bij. Hoe hard grote winkelketes proberen om mee te draaien met wat de jeugd van tegenwoordig draagt, het zal ze niet lukken om volledig bij te blijven. Als je dus geïnteresseerd bent in de laatste kledingstijl zou je er goed aan doen mijn blog te blijven lezen. Verder behandel ik in deze blog stukjes over make-up en haar en deel ik linkjes naar interessante bedrijven en fashionistas. Veel leesplezier!

Archief

Recente artikelen